Alu-mate 2,7kg

Alu-mate 2,7kg

152,50

Širina: 211mm
Višina: 265mm
Volumen: 6,5l
Propan-butan: 2,7kg
Teža prazne posode: 2,1kg
Preizkusni tlak: 33 bar
Ventil: M16x1,5mm (francoski ventil)

Kategorija:

Opis

Aluminijaste posode za propan butan so edinstvene na trgu. Razvili smo jih za uporabo na jadrnicah in manjših motornih čolnih. Izdelane so iz visokokakovostne aluminijeve zlitine, ki zagotavlja visoko odpornost na zunanje vplive in imajo majhno težo, kar omogoča uporabo naših aluminijastih posod tudi na drugih področjih, kot so kampiranje in obrt.

Prednosti aluminijastih posod so:

  • aluminijasta posoda ne rjavi;
  • življenjska doba 50 let – pregled posode je potreben le vsakih 10 let
  • do polovice teže v primerjavi z jeklenimi plinskimi rezervoarji omogoča lažje rokovanje in spuščanje
  • je ekološko sprejemljiva in okolju prijazna, saj se lahko v celoti reciklira;
  • vzdrževanje čistosti plina in s tem povezano preprečevanje zamašitve plinske instalacije – surovina za proizvodnjo aluminijastih posod je visokokakovostna valjana aluminijasta pločevina;

Je zdravju prijazen, saj zaradi svoje lahkosti ne zahteva veliko truda na bencinskih črpalkah in pri vsakodnevnem rokovanju, uporaben je tudi na drugih področjih, kot so kampiranje, prosti čas in ročna dela.

Posode so eluksirane, kar jim daje dodatno raven zaščite pred poškodbami, zaradi česar jih je enostavno zunanje čiščenje.

izdelano v skladu z evropsko direktivo 2010/35 / EU (TPED) in ADR / RID, po standardu EN12862: 2000, s testno kodo π 0036.

EKOPOOL D.O.O. od leta 2007 uspešno prodaja aluminijaste plinske posode za navtiko, kampiranje in prosti čas. Pričakovano so jih lepo sprejela podjetja za najem čolnov, posamezni lastniki čolnov, pa tudi lastniki avtodomov in počitniških prikolic.

Go to Top